na uren in de auto
vast geplak te hebben gezeten.
eindelijk tijd om aan het strand
een frietje te eten
ff zwemmen in de zee
al snel een lief vakantievriendje
je moet weg
belooft te schrijven,maar er komt niks van
dit lijkt wel een mislukte liefdesromanna weer uren in de auto
vast geplakt te hebben gezeten
ben je thuis en is het tijd om hem te vergeten
na ongeveer 893 uur wachten op die ene persoon
gaat eindelijk de telefoon
hij vraagt of je zin hebt in bezoek
wand wat blijkt hij woond om de hoek!
een misukte roman kletskoek
hij komt nu elke dag op bezoek!