Waarom zou jij me willen helpen
leven met mij
een onmogelijke taak
mijn gedachten zijn donker
door mijn hart dat is heengegaan
ik kan niet meer
ik ga dood vanbinnen
dood is mijn geest
gewapend met enkel een mes
zo kom ik mijn dagen door
de toekomst, een nachtmerrie
schaduwen wijzen mij de weg
doorheen mijn steeds donkere pad
dat ik al jaren alleen bewandel
geklommen, geklauterd door mijn angsten
zwart overschaduwt mijn kleuren
van liefde en hoop
rood is niet meer wat het geweest is
met het rode van bloed
voed ik nu mijn lege dagen
Ik ga doodvanbinnen...