In een sierlijke nuchterheid
breng je het licht van de dag,
vol levendige ambities
en zorg in hart.
Met een luisterend oor
relativerend in gedachten,
inspirerende feedback
in zachtaardige volharding.
vol creativiteit,geduld
zekerheid,en bescheidenheid.
gezondheid in nieuwsgierigheid
Nieuwe uitdagingen,
die nieuwe wegen creeeren
met een oprechte bedrevenheid.
Vol passie voor de zorg
Als in vogelvlucht in onbekende lucht
landend met beide benen op de grond
In de vruchtbare zon
van de prille morgen
breng je positiviteit
nu in een nieuw jasje
maar vanuit de zelfde mooie bron
veel succes en bedankt groetjes J.S.