* Jij woont in mijn hart *
Ik zal er zijn -
als jij mij nodig hebt
als jij je ogen sluit
zal ik jou bewaken
net zo lang, totdat
de zon weer is ontwaakt
uit haar nachtelijke slaap.
Ik zal er zijn -
als jij mij nodig hebt
als jij je ogen neerslaat
en niet verder kan
want jij woont in mijn hart
en nooit wil ik jou kwijt.
Ik zal er zijn -
als jij mij nodig hebt
iedere avond, kus ik je
de nachtrust toe. Werkelijk
want jij woont in mijn hart.
Daar waar liefde is
en warmte en veiligheid.
Jij woont hier in mijn hart
voor altijd...
22 okt 2007