Zijn leven gaat gewoon weer verder
Plukt een andere slet van de straat
Maar wat moet dat over mij zeggen?
Dat maakt mij heel erg kwaad
Heel misschien erg diep van binnen
Echt in het verste kleinste deeltje van mijn hart
Daar heb ik toch nog wat gevoelens
En die gevoelens maken mij verward
Het gebeurd toch elk mens?
Waarom kan IK het niet loslaten?
Door die vreselijke jongen
Ben IK gewoon verlaten!
Ik ben constant geïrriteerd
Ben ik alleen dan moet ik wéér huilen
Ik wil dit loslaten het moet weg
Ik wil achter iemand’s masker schuilen