't is alsof een stuk verleden uit m'n geheugen is gewist.
Ik weet dingen die ik nooit geleerd heb,
ik spreek over gevoelens die ik niet ken.
Emoties nemen het over,
onrust wat niet went.
Ik heb alles wat ik nodig heb,
deze tranen zijn niet van mij.
Ook mijn toekomst biedt geluk,
en mijn geluk dat ben jij..