Dé avond zou het worden
Lang op gewacht
Veel aan gedacht
Toen ik jou zag
Wat een verschijning
Zó'n verschijning... Oh...
Even was ik er niet meer
Maar jij was daar
Schoof naast me op de sofa
Had geen plaats
was geplet
door jij
Wat een gevoel
warmte
tevredenheid
vlinders...
Karaoke
Zingen
Lachen
Drinken
Tegen elkaar aanleunen
je aankijken zonder je het wist
En toen, 12 uur...
Assepoes moest naar huis
Ze bleef
kijken naar jou
Je laatste song
"How deep is your love"
Gevoelens
blijdschap
Teleurstelling over dé avond
had moeten zijn
zou het nog komen
ónze avond
Je zong
Allez jah... zong...
Die blik
nooit vergeten
maar nee
niet op mij gericht
die blik
die tinteling in jouw bruine ogen
om nooit te vergeten
Maar nee
't mocht niet zijn
Die blik
gericht op de voorbijvliegende woorden
zinnen... strofen...
minuten
uren
dagen
weken
maanden
ze vlogen voorbij
zonder enig teken
Nee,
het werd niet dé avond
Zal hét eigenlijk nog komen?