een simpel kusje
vriendschappelijk bedoelt
zoveel liefde
tot een groot iets uitgegroeit
wat een droom
verandert in een nachtmerrie
van elke dag elkaar zien
tot nooit meer
een simpel kusje
kan knieen doorweken
tranen zetten
woorden maken
harten doorboren
monden laten lachen
een simpel kusje
doet zoveel
als afscheid
elkaar weerzien
een simpel kusje
betekend meer dan het lijkt