Nog zoveel heb ik jou niet vertelt
Nog zoveel wil ik jou zeggen
Nog zoveel wil ik samen met jou doen
Nog zoveel dingen moeten er gebeuren
Nog zoveel angst heb ik van binnen
Alsjeblieft laat mij niet in de steek
Alsjeblieft geef mij even de tijd
Alsjeblieft houd mij nog eventjes vast
Alsjeblieft blijf voor altijd van mij
Alsjeblieft laat mij nooit meer los
Angst om jou kwijt te raken
Angst om teveel fouten te maken
Angst om zo hard op de grond te vallen
Angst om mezelf kwijt te raken
Angst om alleen te zijn
Is er dan iemand die het begrijpt
Is er dan iemand die me eve vast wilt pakken
Is er dan iemand die mij even vast houd
Is er dan iemand die er voor mij wil zijn
Is er dan iemand die voor altijd van mij houd
Met jou voor altijd door het leven
Met jou voor altijd alles delen
Met jou voor altijd en eeuwig
Met jou voor altijd tot het einde
Met jou voor altijd door het leven