Donkere disco,gekleurde lamp,
zag ik jou lopen,
had ik gelijk kramp,
zag ik jou mooie ogen en klik...
M'n hart ging sneller kloppen,
M'n handen werden klam,
Had het gevoel flauw te vallen
Al helemaal toen je mijn kant opkwam
Je mooie bruine ogen staarde me aan,
Ik wist niet wat me overkwam...
Wat is dit?
Wat is dat rare gevoel?
Dit is anders dan verliefdheid,
En ik voel gewoon dat je hetzelfde voelt...
Die avond in de disco,al een jaar geleden,
waarschijnlijk al teveel tijd aan versmeden.
Maar een jaar later,dezelfde disco,
Weet al je naam,je intresses,je leeftijd,
Nog steeds die klik...
We hebben nog niks,
Maarja,
Die klik schijnt iets eenmaligs te zijn ...
Die love on first sights blik...
gewoon dié klik dat je zegt,
jezus ik ben al verliefd op je,
Want tuurlijk ik weet vsn kliks,maar dit is dé klik,
ik weet het nu zeker...
Je bent de ware voor mij,
vroeg of laat zullen we wel wat worden,
en dan hopelijk voor altijd,
want mijn gevoel voor jou is echt,
oprecht,
terrecht,
en dat heb ik wel vaker gezegt ...
liefde is niet makkelijk,
dat is mij vaker verteld,
just love you darling