26 februari 2002.
De dag dat wij elkaar zagen.
Jouw ogen verstilden mij.
Jouw stem klonk als muziek.
Jouw handen die me streelden.
Jouw lippen die me zoenden.
Hoe kan een eerste dag,
een eerste ontmoeting,
een eerste aanblik zoveel met je doen?
Hoe kan het zo speciaal zijn?
Mijn vlinders en jouw adelaars....
Als ze samen zijn, één bonte wilde dans.
Een dans van gelukzaligheid.
Een dans van passie.
Een dans die oneindig lijkt te zijn.
Jouw armen om me heen.
Jouw lieve woordjes.
Jouw handen die me strelen.
Laat het nog heel lang duren zo!
Ellen. (Speciaal voor P.)