Zonnetje in mijn leven.
Ik heb iets speciaals
Ik heb iets wat andere mensen niet hebben.
Weetje wat ik heb? Ik heb mijn eigen zonnetje.
Een zonnetje die voor mij alleen schijnt.
Een zonnetje die mij alle warmte geeft
Die ik nodig heb.
Mijn zonnetje zal nooit van mij weg gaan
En naar iemand anders gaan om die persoon
Warmte en zonnestraaltjes te geven.
Nee, deze zon is van mij.
Op deze zon kan ik vertrouwen.
Die blijft bij mij.
Deze zon geeft mij zoveel warmte.
Maar soms heeft mijn zonnetje een dip
En verschuilt ze zich achter de wolken.
Dan is al mijn warmte ineens weg.
Maar dan geef ik mijn zonnetje wat warmte van mij
Want dat heeft de zon dan juist nodig. Een beetje
Warmte van iemand anders. En als ze dan is opgewarmd
Komt het zonnetje weer vrolijk achter de
Wolken vandaan om mij weer warmte te geven.
Dan geven wij elkaar warmte zodat het zonnetje
Zich niet meer achter de wolken hoeft te verschuilen.
En als het dan toch weer een keer gebeurt geef ik
De zon ,die altijd in mijn leven straalt, wat extra
Warmte van mij.