Ik zie liefde in jouw ogen
als ik erin kijk,zie ik mooie regenbogen
En ik hou van je zoals je weet
vandaar dat ik zoveel mogelijk tijd aan je besteed
Het komt niet vaak voor,maar ik probeer het echt
want ik ben heel erg aan je gehecht
Ik wil je zien,en kunnen voelen
dat is wat de meeste met liefde bedoelen
Maar houden van jou vind ik al genoeg
en dat deed ik al heel erg vroeg
Je wist dat ik je heel graag mocht
vandaar dat ik je thuis zo vaak bezocht
Nu zijn we samen,en het gaat erg goed
als je weggaat weet je niet wat je me aandoet
Maar je zegt dat je me nooit gaat verlaten
goed dat wij zo over ons kunnen praten
Ik heb je lief,en ben naar je toe gevlogen
want vanaf het begin,zag ik die liefde in jouw ogen...
Jay-T