Liefde en........
Huwelijk is een belofte aan elkaar
Wij zullen altijd van elkaar houden
Maar toch wordt het steeds meer zonneklaar
Dat vele zaken geheim worden gehouden.
Warmte en kou, vuur en water, liefde en haat
Kunnnen niet zonder elkaar
Het is tegenstrijdig, ja dat staat..
Is er èèn weg dan is de ander daar.
Ieder mens heeft een plaat voor zijn
Waar het op aankomt is de afstand tussen die twee
Zonder die plaat ben je echt beroofd
Want de ander die neemt en jij hebt geen idee.