Pesten!
Pesten dat kent iedereen.
Als jij het doet.
Dan doet iedereen mee.
Dan schelden ze je uit.
Maar doe het alsjeblieft niet.
Het doet zoveel zeer.
En als ik begin met jou te pesten.
Ga jij beginnen wenen.
Dan stap naar de juf.
Maar die zegt: Jij moet spreken.
En pest niet meer.
Het doet bij iedereen heel veel zeer.