Gevoelens moet je kunnen uiten,
Wat je ook voelt.
Niemand heeft er iets over te zeggen,
Het is jouw gevoel.
Gevoelens van binnen en van buiten,
Niemand die snapt wat je bedoeldt.
Gevoelens zijn niet makkelijk om weg te leggen,
Het heeft alleen voor jou een doel.
Niemand weet wat er in je omgaat,
Ze nemen geen tijd om het aan te horen.
De verhalen die je zou willen vertellen,
Over jou gevoel, jouw gedachten.
Geef het gevoel een plekje waar het eeuwig goed staat,
Ook al luisteren ze niet naar je, De hoop is niet verloren.
De gevoelens blijven je kwellen,
Laat het achter je blijf niet langer wachten.