tergend langzaam wegkwijnend
van deze donkere wereld
gebasseerd op één grote leugen
wat zijn wij dan nog
machteloos toekijkend
hoe een ander beslist
geen verzet, geen weerstand
je verliest je eigen gezicht
vertrouwen ontbreekt
een levensmiddel, bouwsteen
neem je leven in handen
leef jezelf en niet een ander
Wake up!