spijt berouw heb ik van jouw
wil niet met je trouwen
en kan never nooit van jouw houden
zelfs de aandacht heb ik niet van jouw
dat is waar ik naar smacht.
spijt en berouw
welke weg wil is jouw beleidt???
ik weet ik krijg spijt
en zal nooit van jouw houden
xxxxx