Wees gelukkig met jezelf
en je zult alles bereiken.
Kijk naar dat wat voor je ligt,
het heeft geen zin om terug te kijken.
Leef je eigen leven
en droom je eigen dromen.
Blijf in jezelf vertrouwen,
dan zul je door alle stormen heen komen.
Laat altijd jouw lichtje schijnen,
ook al is het nog zo donker om je heen.
Want je zult dan merken,
je bent nooit helemaal alleen.
Blijf zoals je bent,
een lief en fantastisch mens.
Wees jezelf en verander nooit,
dit is voor jou mijn bede en mijn hartewens