je hebt een moeilijke tijd achter de rug
en wat je kwijt bent krijg je niet terug
maar misschien komt er voor jou
ooit nog eens een andere vrouw
die je koestert in haar armen
en je bij koude zal verwarmen
die je troost bij verdriet
en die je ware ik ziet