Heel mijn leven al,
bad ik voor iemand als jij.
Je bent nog steeds de enige
waar ik van droom.
Ik hoop dat je hetzelfde voelt.
Je bent de enige.
Voor de eerste keer dat je me aanraakte,
voelde ik liefde.
Ik voel veel voor jou, schat.
Nog nooit heb ik me zo goed gevoeld.
Wanneer ik mijn ziel zoek,
vind ik een betere plaats
om alleen te zijn.
Ik ben zo blij dat we dit gehaald hebben.
Al wat ik wil,
heb ik gevonden.
Ik wil jou,
eenders wie je bent.