schone scheppende schapen,
dansen rond in de oorlog met een wapen
onschuldige levens worden gevilt,
er gebeuren dingen die niemand wilt
waarom is er dan toch oorlog ,
waarom doen andere elkaar zo'n pijn
er is daar geen eerlijk heid alleen bedrog
je kunt tussen die haat je zelf niet meer zijn
schone scheppende schapen
dansen weerloos in het rond
ze willen van niemand iets kapen
maar zullen ook hun eigen voedsel bij elkaar moeten schrapen
ze proberen goeds te brengen tussen al dat kwaad
het schone scheppende schaap weet altijd nog wel raad
dat verwonderlijk mooie schaap zo rein
dat is net zo mooi als jij in mijn ogen zal zijn