Ik kan mijn ogen niet geloven,
dat ik hem tegenkwam.
Mijn droomprins,
met zijn glinsterende ogen.
Waarom komt Cupido niet eens langs?
Nu ik het nodig heb.
Men zegt steeds
dat ik nog tijd heb.
Allen hebben ze gelijk,
maar al dat verliefde gevoel,
maakt me zot.
Op mijn leeftijd word je verliefd op iedereen.
Maar hij is 'het'.
De ware.
Zolang ik maar zoveel mogelijk bij hem kan zijn.