Dit is veel sterker als je pijn
Zou je het opgeven,
als ik je zou vertellen wat de waarheid is?
Jij hebt het eerder gedaan,
voordat ik jouw deur opende.
Zou het je wat kunnen schelen,
als ik zou zeggen dat ik ook bezorgd ben
Ik zou je al mijn hoop willen geven,
Maar ik weet..
Dit is veel sterker dan je pijn.
I wish you could be stronger
than me