moeilijke tijden, een lag op mijn gezicht
verdrietig van binnen, een poppenkast alom
een traan op mijn wangen, een brok in mijn keel
de pijn zal wel slijten, de dagen tellen door
verliefdheid verdwijnt, de herinneringen blijven
ergeren is een keuze, niet een gegeven
mijn geluk is belangrijk, waardering nog meer
de toekomt is wazig, daar een helder licht
Wetend wat ik weet, ik heb het goed gedaan