26-10-07 gevoel
soms heb ik echt het gevoel dat niemand weet wat ik bedoel,
en vooral geregeld niet wat ik vanbinnen voel.
Dan zeggen ze “ik weet wat je bedoelt” ook al is dat niet altijd waar,
Want soms en bij sommige dingen is dat zo geloof me maar.
Iedereen heeft dingen dat voor hem of haar belangrijk is,
En als je het dan niet hebt is er een enorm groot gemis.
Ik vind het heel belangrijk vinden moest er een kleine van hem zijn,
Dat verzacht eerlijk waar later voor mij de pijn.
Dan zeggen ze wel eens je moet ook denken aan de vader en het kind,
Of “dan had je maar een jongere jongen moeten pakken” en dat is wat mij heelemaal niet zint.
We weten wat we willen maar niet hoe we het moeten doen,
Dus ik ga er ook over ophouden en stoppen met al dat zeuren er valt spijtig genoeg niks aan te doen.
Diep vanbinnen doet het enorm veel pijn,
Want ik ga nooit ervaren hoe het voelt om moeder te zijn.
een draagmoeder zullen we ook nooit niet vinden tot onze grote spijt,
ook dat stukje hoop zijn we nu jammer genoeg kwijt.
Ook Daarom laat ik ’s avonds soms ook een traan,
Want dan kan ik me zonder dat iemand het ziet eens laten gaan.
Al weet ik dat mijn geliefde dit merkt, voelt en ook hoort,
Maar ik doe het zo stil mogelijk in de hoop dat het niemand stoort.
soms heb ik echt het gevoel dat niemand weet wat ik bedoel,
en vooral geregeld niet wat ik vanbinnen voel.