Nooit had ik dit van je verwacht
En dak jij nu nog lacht?
Ik kan het maar niet begrijpen
Iemand zal me ooit wel eens wakker moeten knijpen
Je was een jongen die erg verlegen was
Maar als ik je brieven las
Kon ik maar niet geloven wat jij hebt gedaan
Zal door de afstand tussen ons onze vriendschap vergaan?
Ik heb je al vaak willen bezoeken maar ik mocht niet naar je toe
Ik ben het gewoon zat en moe!
Ze beledigen je elke keer
En ze zeggen ; we kennen je niet meer
Ze zeggen dat jij een crimineel bent
En dat ik jou nooit echt heb gekend
Wat je deed was erg, maar iedereen doet toch wel eens iets fout
Ik wil dat je weet dat ik nog steeds van je houd
Ik zal je nooit in de steek laten
Altijd zal ik denken aan het moment dat we samen in het park zaten
Want vanbinnen ben je nog steeds mijn dezelfde leuke jongen
En wat er ook gebeurt ik zal er altijd voor je zijn
Ook al doet het toch zo’n pijn