We zitten hier samen met z'n tweeën,
en ik kijk naar jou,
het is zo lang geleden,
dat je blijven zou,
Je bent gegaan met een lach,
liet me alleen,
en ik wist wel dat op een dag,
maar waarheen?
Je keek me in mijn ogen,
zuchtte nog eens diep,
toen verscheen een sprankje meedogen,
maar dat was voor je het riep,
Laat me gaan,
Ik verlaat je nu,
Stel je niet zo aan,
Het is nu wel ju,
Nu zit ik hier naast jou,
jou mooie foto zo groot,
Weet dat ik nog steeds van je hou,
Al wens je mij nu in de goot.