Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Navilana
Haar ogen zijn zo blauw
en schoon in de morgendauw
Haar haren bruin-blond
en een lekkere kont
Ze heeft zo haar eigen wil
en soms is ze ook stil
Ze is soms eens blij
en ook soms bij mij
Maar op een dag
verging mijn lach
door een stom gedrag
Ze is er nog maar ook weer niet
de straf bestaat uit psychisch verdriet
Maar ik ben blij dat ze me nooit achterliet
Nele dit is opgedragen voor jou
weet dat ik van je hou
ik laat je nooit in de kou
Reacties op dit gedicht
june vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Elentir
:
Woensdag, februari 27, 2002 15:29
Ze is sterk, maar heeft een een arm nodig.
Over dit gedicht
Auteur:
june
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
27 februari 2002
Thema's:
[Scheiding]
[Relatie]
[Ouders]