Wat is ze mooi, met haar donkere ogen
alleen geen mensen die er diep in kijken mogen
Wat is ze mooi ..wat is ze puur
alleen vriendschap met haar is van korte duur
Wat is ze mooi , wat is ze slank
maar wat je ook doet..ze uit nooit haar dank
Wat is ze maagdelijk..wat praat ze goed
het is zo jammer dat maar weinig haar iets doet
Wat is ze mooi, waarom zoveel haat?
het is iets waar zij met niemand over praat
De mooiste zou ze zijn als ze kon vergeten
en haar droevigheid zou zijn versleten