soms denk ik wel eens aan je
maar dan stop ik mijn oren dicht
zodat niemand mijn gedachten zou horen of zien
soms mis ik je wel eens
maar dan schrijf ik het op
zodat niemand mijn gedachten kan horen of zien
soms hou ik nog wel eens van je
maar dan onthoud ik het
om er later nog eens van te genieten