Ik voel me zo alleen
niemand die luistert, want ze weten niet dat ik het meen
Vrolijk dat ben ik bijna nooit
Misschien komt dat ooit
Op mijn echte vrienden kan ik vertrouwen
Andere mensen lopen alleen maar naar me te snauwen
Soms wil ik er niet meer zijn,
want dat schelden doet alleen maar pijn
Dit gebeurt bijna niet meer,
maar de gedachten doet nog wel zeer