Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Wachten
De dagen verstijken
de nacht is mijn held
De tijd zal laten blijken
wanneer jij me verteld
Of jou liefde de mijne is
voor nu en altijd
Ookal heb ik het mis
ik heb geen spijt
Moest je vertellen
wat ik voor je voel
Zal ik je bellen
om je uit te leggen wat ik bedoel
Daar is de nacht weer....
waarop ik iedere dag wacht
De dagen zijn doen zeer
de nachten zijn zacht
Kies je voor haar
wil je liever bij haar zijn?
Is wat wij hebben in gevaar?
Doe me geen pijn
Laat je wat weten
wacht niet tot dan
Dan kan ik je proberen te vergeten
hopende dat ik dat kan.....
Reacties op dit gedicht
Sandra B vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Sandra B
Gecontroleerd door:
The Slayer
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Verliefd]
[Houden van]
[Trouw]