Ik hou van jou meisje.
Maar jij weet het niet.
Jij bent zo mooi.
En mysterieus.
Ik jaag op jou.
Van jou soort bestaan er geen meer.
Maar het lukt niet.
Andere meisjes zijn niet zoals jou.
Je bent anders.
Niemand weet iets van jou.
Je zegt niet veel.
Je haat jongens.
Haat je mij ook?
Maar luister eens naar mij.
Ik zeg het al de hele tijd: ik hou van jou.
Ik hou van jou meisje.
Echt waar.
Ik hou van jou meisje.
Maar je zegt nee.
Dat is jammer.
Je weet niet wat je mist.
Ik ben heel goed hoor.
Ik zal heel ged voor je zorgen.
Maar luister nu eens naar mij.
Ik hou echt veel van jou.
Ik zeg het nog èèn keer.
Ik ben verliefd op jou !!!