Lieve dikke bonne,
afscheid heb ik van je genomen,
langzaam aan een beetje bijgekomen,
vaak denk ik nog aan jou,
hoe zou het met je gaan,
dikke bonne, je was een moedige vrouw,
iemand die vocht, vocht voor het leven,
maar je hebt de strijd opgegeven,
het werd je teveel ..... als die pijn,
je kon het niet meer aan,
nu ben je van ons heengegaan,
je moest me daar zo moedeloos zien staan,
ik zag je, zo koud en bleek,
dat is een beeld van jou dat ik nooit meer vergeet,
maar ik weet dat je nu gelukkig bent en na al die maanden afzien geen pijn meer kent,
ik hoop dat je me hoort als ik tegen je spreek,
en mij vergeeft als ik er niet meer kan zijn elke week,
dikke bonne, ik heb je slechts enkele jaren echt gekend,
want wat zijn enkele jaren in een mensenleven,
maar ik weet dat je me graag zag,
Nu ga ik afsluiten en nog één ding zeggen dat door iedereen geweten is .....
"zo een lieve dikke bonne als jij zal ik nooit vergeten",
ik mis je.
Slaap zacht dikke bonne.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Dit gedichtje heeft mijn nichtje (tatjana) gemaakt toen onze dikke bonne is overleden, ze heeft dit ook voorgelezen op de begrafenis.
maar onze dikke bonne is pas echt dood als wij haar vergeten zijn, maar wij vergeten haar nooit!