Dit verhaal gaat over een jongen van 13 jaar.
Hy reed met een kamaraad op een crossmoter.
Ze zouden nog even snel op een middag gaan rijden, maar dit liep verkeerd af.
Samen over de zandpaden,
samen door de blubber.
En zo ineens,
was het over.
De jongen reed met zijn crossmoter de sloot in,
viel met zijn hoofd tegen een boom aan.
En bleef dood stil liggen in de sloot...
De andere jongen kwam naar hem toe.
Sprak hem aan, maar er kwam geen geluid..
Belde zijn vader en vertelde alles..
Daarna belde hij 112.
Er kwam een trauma helikopter,
hij nam de jongen mee naar Groningen.
Hier kreeg de jongen een spoedoperatie op de IC.
Maar,
Hij haalde het niet.
Met een schedelbasisfactuur, en veel gebroken/gekneuste ribben.
Zijn familie werd gebeld, en hoorde het verschrikkelijke nieuws.
Een paar dagen later was de begravenis.
Er waren verschrikkelijk veel mensen!
De familie van de jongen waren verdrietig,
er was niemand die wat zei..
Het was een angstige koude stilte...
De jongen werd met een trekker en kar naar de begraafplaats toe gebracht.
Dit speciaal omdat hij weg was van John Deere.
Dit verhaal is vreselijk,
en ik weet hoe het voelt als je op zo'n manier iemand verliest.
Omdat,
het mijn eigen neef was.