In mijn dromen ben je zo dichtbij,,
Allebei zijn we super gelukkig en blij
We zijn bij elkaar,onbetaalbaar !
Niks hoeven we te missen
Er zijn alleen maar leuke gebeurtenissen
Maar dat zijn dromen,
De werkelijkheid is anders,
Een traan van gemis voel ik over mijn wang stomen