I can see your treu colors,
I can see you're ugly, like me.
Ik ben de spiegel van je hart,
de spiegel die je achter dacht te laten,
ik blijf achter je staan.
Alle leugens in mijn ogen,
alle angsten in mijn hart,
hoe zou ik zonder je moeten leven?
We maken dezelfde fouten,
we zullen op de zelfde plaats eindigen.
Droom je van me?
Denk je aan me?
Hoe zou ik zonder jou moeten leven?
Zelfs de man zonder zonden
kijkt met tranen in zijn ogen naar de maan,
de maan die jou eens schiep.
Jij levend wezen, verwerp mij niet!
De wolven zullen volgen,
de kinderen van de nacht,
zachte angste zal je leven vullen.
Morgen ben ik bij je!