Voor mijn liefste vriendin, die er altijd voor me is(L)
Lieve cin,
ik weet dat je meer waard ben
dan alleen dit gedicht.
maar ik wou toch iets doen
om te laten weten
hoeveel ik van je hou.
Soms heb je het moeilijk,
soms ook niet.
maar in alle tijden ben ik er voor je
om met je te lachen,
of om met je te huilen.
‘S nachts of overdag,
tijdstip is geen probleem.
je kan altijd bij me terecht
en ik zou je helpen
zoveel als ik kan.
je betekend heel veel voor me mop,
vergeet dat nooit!
en wat je ook niet moet vergeten,
is dat ik altijd voor je klaar sta.
dat ik je niet meer kwijt wil
dat ik superveel van je hou
dat ik blij ben dat ik alles bij je kwijt kan
en dat ik spr blij ben dat we elkaar hebben ontmoet!
Ook moet je onthouden,
niemand is perfect.
hou van jezelf zoals je bent,
Doe jezelf geen pijn,
kwel jezelf niet in je gedachten.
je bent er, je staat er,
zonder jou ben ik bijna niets.
je hoort in de wereld
god heeft jou gemaakt,
god wil dat jij er bent.
echt, geloof me,
jij hoort er net zo bij als ieder ander!
IK HOU VAN JOU!(L)(L)
Lievrd, wil jou echt niet kwijt! xx'z!