Geen zin om te leren
geen zin om te trainen
geen zin om
iets te doen...
- gevangen in niets -
Geen regenbui te nat
geen wind te hard
geen weer om
het te laten
JE te laten...
- gevangen bij jou -
Die 10 min. 's ochtends
razen voorbij, zo kort
waarom
moet jij met de trein
bleef je hier
kon ik langer bij je zijn
kon ik je 's avonds ook zien
naar je toe komen
'k blijf dromen...
- gevangen in tijd -
En toch weet ik
waarom
dat verlangen
je weerzien
gewoon zalig...
's ochtends rij ik
van je weg
denkend aan morgen
raak ik de dag door
dankzij dat verlangen
dat verlangen
naar 's ochtends...
- gevangen in verlangen -
om eventjes maar
bij je
te kunnen zijn
bij jou
kan ik 100% mezelf zijn
ik kan je alles kwijt
bij jou
ben ik vrij...
- gevangen in vrijheid -
xXx voor jou Dolor xXx