Waar en wil is, is een weg...
En wat als ik me vergis?
Zal ik het je dan ooit kunnen vertellen?
Als ik het wil, laat je het me dan beleven ?
Heel even?
Ik, ik ben er zeker van; jij ben voor mij de man !
Kijk me eens aan, ik zal je nooit laten gaan !
En als ik heel even bij je kan zijn,
zullen mijn dromen toch werkelijkheid zijn?
En ik, ik hoop dat je eens zegt tegen mij:
"Niemand betekend zoveel voor mij als jij!"
...xxx...
ninike