Weer een nieuwe dag
deze is vast met een lach
De dag van gister was zo anders verlopen
hebben we achter de baar gelopen
Brachten ons nichtje naar haar laatste rustplaats toe
Ze was allang het leven moe
Heel de familie bij elkaar
Iedereen stond voor haar kindjes klaar
Mijn broer, haar vader vertelde
ook haar zus en nicht, die wat melden
Veel raakte mij diep
denkende aan hoe haar leventje verliep
Zeker, ik heb geweend
omdat het leven geeft en neemt
Verdriet heeft zij achter de rug
graag zie ik haar ooit weer terug