Soms lijkt de tijd te kruipen,
en eindelijk...
eindelijk mag ik je weer vasthouden.
En hoewel de hele wereld tegen ons schijnt te zijn,
voel ik me bij jou zo gelukkig.
En hoewel ik ook weet dat ik vecht tegen beter weten in,
wil ik gewoon bij je zijn.
Mijn hart ben ik verloren, en een week lang voelde ik niks,
maar nu je mij in je armen houdt, voel ik het weer kloppen.
Het geluk stroomt weer door mijn aderen.
Je ogen doen onze lichamen weer versmelten
en even stopt de wereld met draaien,
even ben jij van mij alleen.
Even bestaan wij alleen,
Even vliegt de tijd,
Even worden wij niet gestoord,
Even is er niemand die ons hoort,
Even ben ik van jou, en van jou alleen...
En lieve jij, omdat jij jij bent, daarom hou ik van jou
~omdat jij het bent, voor altijd.. en daarna~