In gedachten zweef ik weg
naar een leven ver hiervandaan.
Waar pijn en verdriet
slechts trillingen zijn
nauwelijks ervaard worden
als de wind, dwarrelend
langs de zachte haartjes
van een kinderarmpje.
Waar haat slechts een legende is,
het geluk aan de bomen groeit.
Waar liefde is in elke blik
en passie uit de ogen vloeit.
Ik word terug geroepen naar het echte leven
Even mocht ik er zijn.