Warmte vormt mijn kracht
Wat moet ik doen als het er niet is
Als ik de verwarmende liefde mis
dan ontvalt mij de macht
Mijn hart is onmogelijk koud
Kapotslaande hagel, lelijk bevroren
Maar ik had het kunnen weten van tevoren
Ik mis de warmte en het zit al fout
Wie kan mij de warmte geven
mij aanraken en mijn hart verwarmen
In zijn of haar vertroostende armen
Mij wegdragen van het harde leven.