Anderhalf jaar zal ik moeten wachten
Op de grootste maan van deze maand
Vanavond binnen met mijn gedachten
De kunst van het leven niet verstaand
Niet sterk genoeg de onlust te doorbreken
Ik vervloek de vervangende maan op mijn doek
Mijn vierdubbele sterrenteken
En ik hoop dat er met mij, zovelen
De echte maan nog niet wil zien
Omdat ze hem toch niet kunnen delen
En wachten op de volgende maan misschien