Ze heeft jou pijn gedaan,
Dat wordt haar nooit vergeven,
Degene die jou pijn doet,
Verdient het niet om te leven.
Je hoeft haar niet te vergeten,
En je mag over haar praten,
Ik ben alleen heel erg bang,
Dat je me voor haar zult verlaten.
Toch weet ik diep in mijn hart,
Dat je dat nooit doen zou,
Ik wil je gewoon niet verliezen,
Omdat ik zielsveel van je hou!!!