Ik kijk,
Het is donker,
Het is de perfecte duisternis,
Het is de perfecte nacht,
Maar zonder jou.
Ik luister,
Het is stil,
Het is de perfecte stilte,
Het is de perfecte nacht,
Maar zonder jou.
Ik denk aan je,
Het is een eenzame nacht,
Omdat jij niet bij me bent,
Ik mis je!!!