Ik voel me eenzaam,
moet constant kijken naar jouw foto aan het raam.
In de kamer is het koud en kil,
zonder jouw warme stem is het hier zo vreselijk stil.
Die leegte doet pijn,
mijn hartje en ik willen zo graag bij je zijn.
Jij blijft me steeds boeien,
daarom blijft mijn verlangen naar jouw groeien en groeien.
Ik denk voortdurend aan jou,
en besef dat jij het bent waar ik zielsveel van hou.