weinig woorden
veel lieve woorden
vliegen door mijn lijf
als vlinders
die alle vreselijke herinneringen
in mij opfleuren
de sprong
die ik moet maken
om te komen
in jou gevoel
de sprong
die ik moet maken
om de lieve woorden die rondspinnen in mijn hoofd
te uiten
maar nu, kan ik alles
heel de wereld aan
en JOU gelukkig maken!